Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Молодший син Андрія Шевченка отримав український паспорт

Молодший син Андрія Шевченка отримав український паспорт
Фото: instagram.com/andriyshevchenko

17-річний син президента Української асоціації футболу Андрія Шевченка Крістіан отримав українське громадянство, ця процедура тривала два місяці. Про це повідомило видання Sport.ua.

Син Шевченка тепер може грати за молодіжні збірні України, але для цього йому потрібно пройти процес реєстрації футбольного громадянства у Міжнародній федерації футболу (ФІФА). Головний тренер юнацької збірної України U-19 Дмитро Михайленко сподівається використати Крістіана Шевченка як вінгера. Михайленко повідомив, що йому відомо про набуття українського громадянства сином Шевченка, і заявив, що планує викликати гравця на найближчі матчі юнацької команди.

– Так, відомо. Так, плануємо. Я на контакті з тренерами, з аналітиками «Вотфорда». Дивився останні три гри його. У нього дуже гідний рівень, тому плануємо його викликати, – сказав Михайленко.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Andriy Shevchenko (@andriyshevchenko)

  • Крістіану Шевченку 17 років. Він грає в академії англійського Уотфорда в командах U-17 та U-1 і вже зробив дебют за U-21.
  • 10 лютого син Андрія Шевченка подав документи на здобуття українського громадянства.
  • 26 жовтня в інтерв'ю "Голосу Америки" старший син Шевченка Джордан розповів, що почав вивчати українську мову. Хлопець закінчив Королівський коледж в Англії та вступив до Єльського університету.